Tänk egentlgien vart dagens teknik har tagit oss? Aldrig någonsin kunde människorna för 30 år sen gissa att vi skulle vara där vi befinner oss idag. Al den teknik och prylar som rä självklart för oss idag, fanns inte ens för femton år sedan. Och ändå så får vi panik om vi isner att vi lämnade lägenheten utan mobilen.

Visst, det har gått lite väl långt ibland, men trots detta så hjälper denna teknik oss enormt mycket i avrdagen. Det är något som helt enkelt inte kan förneka. För oavsett om det så handlar om smarta telefonväxlar eller snabba mobiltelefoner, fyller allting i princip en funktion vi allra helst inte vill vara utan. Det spelar alltså ingen roll hur mycket vi vill förneka detta faktum. Dagens människa är beroende av den moderna tekniken, vare sig vi vill det eller inte.

Så istället för att gnälla över att “det var bättre förr” eller liknande tjat, är det nog lika bra att via accepterar det faktum att tekniken är här för att stanna. Det kommer bara dyka upp allt fler teknikapparater av olika slag. Det går knappt att föreställa sig hur marknaden kommer att se ut om tio år. Det är med mycket spänning och förväntan vi väntar på att få se vad marknaden då kommer att erbjuda.