Oavsett hur bra man trivs på sitt kontor, med lokalen och läget av det så vet man aldrig riktigt om olyckan kommer vara framme. För oavsett om ens kontor ligger i ett nybygge eller ett över hundra år gammalt hus så kan man aldrig vara riktigt säker på att det kommer leva upp till ens förväntningar. Det vill säga att det håller bra, har bra temperatur och man undviker diverse skador. Och som sagt, det är inget som man kan styra över och ibland så sker det helt enkelt att man råkar ut för saker som man helst hade velat undvika, till exempel fuktskador. Om man skulle ha oturen att råka ut för fuktskador så vill man såklart få det ordnat så fort som möjligt! Hur? Låt oss ta upp några punkter med tips!

  • Att få hjälp snabbt är ibland väldigt viktigt när det kommer till fuktskador, eftersom de kan spridas eller bli värre. Att ta kontakt med Ocab på en gång när man upptäcker sin fuktskada är därför en mycket bra idé! De är verkligen proffs på fuktskador och kan hjälpa en snabbt och smidigt.
  • Var uppmärksam! Det är kanske inte något som man direkt kan vara när man väl fått en fuktskada, men man kan i alla fall försöka hålla koll så att man helt plötsligt inte står där med en stor skada som har vuxit under en lång tid. Att upptäcka dem tidigt kan faktiskt vara väldigt avgörande för ens kontor!

Vart fuktskador kommer ifrån varierar såklart och det kan vara svårt att förutspå vad den ska dyka upp, men vanligast är faktiskt genom golvbrunnen i badrummet eller på toaletten! Har man till exempel en dusch eller flera på sitt kontor så är det alltså inte helt omöjligt att det kommer fyka upp en fuktskada, så det gäller att ta bra hand om sin eller sina golvbrunnar. För det finns såklart massor som man kan göra för att förebygga så att man slipper en lite mer omfattande fuktskada. Samtidigt så är det väldigt skönt att veta att man ringa någon som kan hjälpa en om olyckan faktiskt skulle vara framme!