Det här med att starta eget företag har onekligen kommit att bli lite av en trend i dagens samhälle. För hur många finns det inte där ute som helst av allt skulle vilja kalla sig för entreprenör eller egenföretagare. Allt fler unga brinner för just detta, och det är inte ovanligt att 18-åringar väljer att starta eget.

Detta är mycket drivna ungdomar som vet vad dom vill och kommer inte backa förrän de har lyckats, oavsett om det kan komma att kräva x-antal smslån eller flera års av hårt arbete. Dagens unga är helt enkelt betydligt mer drivna och tror verkligen på sig själva. Något som företagsmarknaden verkligen inte bör underskatta. För det döljer sig med all säkerhet en mini Wallenberg eller Kamprad någonstans där ute.

Det räcker genom att bara se på Blondinbella, som gick ifrån ung och naiv bloggare, till att nu ha byggt upp ett eget litet imperium med olika företag som bara blir mer och mer framgångsrika för varje år som går. Så till alla er unga där ute, ge inte upp. Er tid kommer också.