Alla som någon gång har startat upp ett eget eller nytt företag vet hur svårt det kan vara att komma igång. Förutom att man självklart har en efterfrågad och behövd produkt eller ett vinnande koncept så är marknadsföringen A och O. Att nå ut till rätt målgrupp, göra sig sedd i rätt kretsar etcetera, är ett måste för att bli ”någon”. Så hur gör man då för att komma igång?

Två män pratar affärer

Nå ut till era potentiella kunder

Har man en stor budget att spendera så är det inga problem. Då kan man enkelt nå ut till rätt klientel via flera olika kanaler. Man kan göra en innovativ och häftig reklamkampanj som förhoppningsvis blir the talk of the town. Rykten och tips som sprids från en persons mun till en annan persons öron är faktiskt den bästa reklamen av alla. Att förutom det coola kampanjen ha vanliga annonser på olika forum, som Facebook, tidningar, reklampelare och tv är självklart ett annat bra sätt att bli synlig.

Som nytt företag vill man dock gärna träffa sina potentiella kunder för att kunna skapa en personlig kontakt och relation. Genom att bjuda in personer från rätt företag eller målgrupp till ett lanseringsevent får ni möjligheten att både bjuda på god dryck, snacks och kanske en goodiebag samtidigt som ni får presentera er produkt eller idé och få de potentiella kunderna att förstå hur de skulle kunna ha nytta av er. Ta hjälp av en Eventbyrå Stockholms Län eller i det län där ert företag ligger för att få eventet att bli så bra som möjligt.